5.04.2020 г., 20:13 ч.

Рисувай 

  Поезия » Любовна
1072 2 2

Нарисувай в мен картина от чувства, 

обливай ме с любовни цветове! 

Не ти е нужна четка, само пръста, 

с него очертавай тайни светове! 

 

Цялото ми тяло изрисувай, 

страстта изписвай върху мен! 

Обсебвай го ума ми и бленувай, 

захир да станеш в него запленен! 

 

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??