Рисувай Майчице, отпий лъчи.
Рисувай Слънцето във две очи.
Летят листа, сноват брези.
По таз земя, сред куп сълзи.
Отпий сърце, отпий душа.
Вземи ръце, какво рушат.
Сънувай дъх. Далечен бряг.
Тревичка - мъх. Следа от бяг.
Попивай стон. В човешки дим.
Любов - закон. Към твоя син.
А той е в пряг. И ти кървиш.
Отронва свят. Съдби, съдби!