Рисувам ли днешния ден
Къдрокос и усмихнат
Всеки друг може почти като мен
Да го обръсне ако му е скучен
Но понякога се случва да забравя
Че от всяка сянка изкача човек
Или просто защото приятели са
И прекрачват във новия век
Пълен с удобства
И ненужни потребности
Скъсани пуловери
И недоносени бебета
Те са всичко което имам
И затова съм стъпил здраво
С две ръце гласувам
Да останем аз и стиховете само
10.02.2006
© Десислав Илиев Всички права запазени
Поздрави,Декс!