7.09.2010 г., 0:54 ч.

Рисувам за теб 

  Поезия » Източни форми
775 0 12

 

 

Рисувам за теб

най-червените рози -

земята пламти.

 

Нямам боички

други за обичта си -

небето гори.

 

Последна роза

на живота ти бях ли!

Сега съм бодли...

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??