---
Крия от теб любовта си в подземия,
а цъфтят над земята очите ми влюбено!
Поднасям ти себе си - цяла ме вземай!
Превърнах ръцете в най-щедрото блюдо,
защото си свят, който с обич прегръщам!
Палиш огнена страст по слънцата!
Пристан - различен, но винаги същият,
с попътни платна във душата...
Денем те търся! Жадувам те нощем,
когато звездите мечти ни рисуват,
а ние - с коси и усмивки разрошени,
оставяме тайно следите си в утрото!
---
© Станислава Всички права запазени
Саси
Жаравче
Ачо
Смиф
Агоп
Пролет
Вдъхновена година ви желая!