Да притичам през времето,
за да пристигна в тебе.
Вместо това, поредното
въображение ще ме обземе.
Наизуст си гоня
ежедневните измислици,
и душата роня
в усмихнати премислици.
Ръката ти е спряла
в кадър невъзможен -
а аз, отмаляла
съм просто дух
предразположен.