Земният рай е
България, мамо, и
нека се знае!
Родният край е
България, мамо, и
в мене сияе!
Бòжи нам, мамо,
Родината-стряха - чрез
БОГ завещаха!
...............................................
И да се знае! -
България, мамо, на
БОГ слабостта е!
© Стоян Минев Всички права запазени