23.07.2007 г., 9:17 ч.

Родино!!! 

  Поезия
731 0 1

Нима са всуе жертвите,
загинали за твойта свобода!?
Нима са всуе жътвите
на твойто съзидание!?

Продажна измет във "народното събрание"
погубва ден след ден делата на народа,
разсипва райската природа,
със кървавата пот на труд усилен се гаври и присмива...

Момичетата нежни на България
превърнаха насила в проститутки
дейците на "народното събрание"...

Министри-лешояди, лакеи долнопробни на Вашингтонска клика
със кръв търгуват - кръвта на нашите момчета във Ирак...

Момчетата ни бедни, във свойто отчаяние, объркани и без надежда,
убиват жертвите невинни: било във името на "свободата"...

А наште майки беззащитни,
във фабрики на долни мародери -
приятели на "нашите" министри -

лишени от достойнство, ограбвани и унижавани,
от работата непосилна, робска,
издъхват на плота шивашки...

ДА БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ, ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРИЯ!!!

© Велин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??