Говориш ли със призраци понякога,
прескачайки натрупания пясък?
Замисляш ли се с него за Промяната,
подхвърляйки си стихчета наум?
И след това да виждаш русокоси...
И след това в лицето ти да духа...
Живея много
и мъничко се смея:
Накрая всичко ще умре със мен.
© Огрян Орешников Всички права запазени