Един романс звучи от двама
две думи само и любов голяма.
Ти, кратък стих от вечни рими
с нежността - душите наши, докосни ни!
И пеещ ручей е тоз романс
а всички звуци са лирични
в стиховете неземно фантастични!
Една мелодия в романс е любовта
пеят две мили, влюбени сърца...
От небесна сцена грейва тя-
прима любовта, звездите в беквокал.
Запява ни любовна песен тя-
един роман, треперещ с глас:
Обичам те, обичам те и АЗ...
© Найден Тихомиров Всички права запазени