8.03.2011 г., 19:53 ч.

Романтика 

  Поезия » Любовна
502 0 0

 

Хиляда и двеста комплимента в минута,

бурен романс,

любов и захлас,

това сме Ти и Аз!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??