Романтика
В романтично настроение се усещам,
обятията му посрещам,
тръпката ни завладява,
той краката ми подкосява,
има привличане,
еротично събличане,
а сексът дали пленява,
копнежът остава,
като слънце в душата изгрява.
© Пламена Сомова Всички права запазени