Роско, душичка нежна,
на Русия се ежи.
Армията стегна,
с портрета на Обама си легна.
Нея ще я поведе,
Ердоган ще го зове.
А че е нищожна -
намесата е неотложна.
Роско батальона ще строява,
ще стигнем и до Ява.
Ще бием този колос глинен,
ще покажем юмрук силен,
че Роско е и от Наполеон по-велик,
а велик е и нашият кашик.
© Георги Всички права запазени