Ти си моята роза, моята Роза.
Красива, ти си най-красивото цвете.
Тъй ухайна, със своя аромат ме пленяваш.
Всеки път, когато докосна твоите цветове,
се влюбвам отново и отново.
Ти си моята роза, моята Роза.
Ти си моята роза, моята Роза.
Истинско райско цвете.
Неземната ти красота търся във всеки цвят.
И прекрасните ти листа галя със ръка.
А болезнените ти бодли милвам със уста.
Ти си моята роза, моята Роза.
Ти си моята роза, моята Роза.
Невероятна, най-красивото цвете.
Прекрасна, най-красивото момиче.
Божествена, най-красивото същество.
Неповторима, с най-красивото име.
Ти си моята роза, моята Роза.
© Бобо Всички права запазени