Плаче столицата ни морска -
загина един благороден човек.
В душата му - мъката хорска
от бедност абсурдна за 21 век.
Потресени бяхме от тая драма,
в душите ни - студ и мраз,
завинаги отиде си Пламен,
но безсмъртен е във всеки от нас!
© Георги Всички права запазени