28.05.2014 г., 23:12 ч.

Роза 

  Поезия » Любовна
417 0 0

На роза ти си аромат

сред хиляди треви в тоз град.

Твоите очи не ще забравя,

но сега в сълзи се давя.

 

Тук, в държавата бедна,

ти си ми най-ценна.

Напразно да те имам се надявам.

С нищо се не утешавам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??