Роза, значеща любов
Подари ми само една роза -
това е необходимата доза.
Само една ми е достатъчна да знам,
че обичаш ме, както аз те обичам.
Не ми подарявай нищо скъпо -
не искам нищо душевно сляпо -
нито огромно и привидно показателно,
нито външно изглеждащо възхитително.
Трябват ми само три неща -
усмивка, като слънце изгряваща,
любов, като пламък горяща
и роза, романтика нашепваща.
© Грийн Лейди Всички права запазени