Не, не е кръв и сълзи,
просто, един розов цвят.
Знам! Сърцето когато боли,
губиш надежда в тоз свят.
Да! Това са кръв и сълзи.
Вали...Някъде е есен сега,
но кърваво и времето тъжи,
нали...
Виж,
падат розови листа.
© Людмила Нилсън Всички права запазени