Тази вечер от Германия
по телефона се обади
дъщеря ми:
- Мамо, внучката ти те моли
да изпратиш целувки на Нептун.
От принцеса Елиа -
бъдещата Кралица на Моретата.
Тя казва, че той живее в България.
И е най-добрият ти приятел.
Само ти знаеш как
да се свържеш със него.
Чудя се дали да се смея
или да плача.
Хора,
в дълбокото плуване
се раждат мечтите.
© Латинка-Златна Всички права запазени
и целуни принцеса Елия.