Розово утро след розови сънища,
в розови устни целувка снове,
розови ласки обляха ме в розово,
розово плувам в очите ти две.
Розово утро, на рози ухаеш ми,
розово гледаш, раздипляш коси,
гушваш се в мен розово сбъдната,
щипваш ме розово, страст зароси.
Розова маса с розови столове,
свирука си чайника розов напев,
кафето намигва ни, закуската - розова,
усмивка поднасяш ми - розов седеф.
Денят ни поглежда, облечен във розово,
зализва перчема си - розов такъв,
от слънчеви рози изплитам венчето ти,
казвам ти розово, обичам те, пръв.
И тръгваме двама в пътеките розови,
розов ветрецът разля цветове,
на розова пейка присядаме розово,
розово влюбен в очите ти две!
© Красимир Трифонов Всички права запазени