Русия I.
Бе при Брежнев прочута
с безбрежния си застой.
Достигна при Путин
и абсолютен покой.
Русия II.
Има си Русия
две имена прословути:
первый Раз-путин,
второй раз-Путин.
Русия III.
С имперско високомерие, Русия
над Украйна, като хищник разпери се,
взе я на мушка, -
намерила в Путин отново всеславния,
прословутия свой "Царь Батюшка".
© Вълчо Шукерски Всички права запазени