11.01.2012 г., 15:46 ч.

Ръцете ти 

  Поезия » Любовна
600 0 0

Една прашинка от пустинята бях аз,

а вятърът ме тласкаше в твоите ръце,

страх ме бе да не се изгубя в тях

и да не се превърне това в грях.

 

Капчица от океана бях

и после завалях от твоето небе.

Бях мъничка и ме беше страх,

но капнах на твоето лице. 

 

На парченца бях разбита -

всяко на различни страни,

но през годините събираше ме ти...

Ти ме намери или аз те открих... 

  в ръцете ти аз се скрих... 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??