Онази нощ,
ах, онази нощ,
попила в теб
със моите аромати...
В очите ти гнездо е свила
и капят сЪлзите ти
като перца
от лястовица бяла.
Дали перата ще ти стигнат
за нови две крила
на птица,
с които пак
да полетим...
Честита Цветница на всички! С върбова клонка и тръпнещо очакване за Великден!
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени
Със сигурност пак ще летиш!
Среднощни поздрави и приятни сънища!