2.04.2010 г., 22:48 ч.

С дъх на океанска пяна 

  Поезия » Любовна
769 0 5

С дъх на океанска пяна ти се сгуши до мен!
Мокър след дългото плуване, озари моя ден!
Взел от перлени мидички бисер за мойта коса!
Открадна от дъното за врата ми морска звезда!
Усвоил си мълчанието дойде, не издаде ни стон!
С ръцете прегърна ме и раздаде надежди милион!
Морска приказка случи се, ти дойде със вълна
и накара от пяната да роди се красива жена!
Мое нежно създание, мои си трепет и зов!

Mорско предсказание, ти си просто любов!

© Таня Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??