На тялото ти ще напиша
един любовен мъжки стих.
И в него Аз-ът ми да диша,
да чувстваш шепота ми тих.
Във извор чувствата ще видиш
и в него се хвърли без свян.
И бързо в рая ти ще идеш...
Ще се разтвориш в своя блян.
И с поглед тъй ще те събличам,
че целият ще бъда страст.
И цяла нощ ще те обичам-
ще съм изцяло в твоя власт.
И няма нужда да говориш,
и тишината ще мълчи.
С любов и ти да отговориш
с искри във твоите очи.
© Никола Апостолов Всички права запазени
с искри във твоите очи."
Oчите, очите казват всичко. Те са прозорец на душата. Дано в очите, в които се оглеждаш винаги да блестят пламъчетата на любовта! Поздравления за прекрасния стих!