От теб остана порцеланово човече,
то всеки ден ме гледа от бюрото
и само то ми е приятел вече,
и самото напомня за доброто.
Подарък от един велик пират,
преди приятел, вече непознат.
Животът ме върти като рулетка,
печеля, губя в грозна равносметка.
В червено-черен мироглед,
светът за мен е хубав и проклет.
Последният залог е пред един пират.
И загубата, и печалбата
би споделил със онзи непознат.© Роси Стефанова Всички права запазени