Песен
Само с мен ли си ти, кажи ми,
моя мила, обич моя.
Аз без тебе, знай, че не мога,
не, не, не мога.
Този свят, създаден за двама,
този свят, в който живеем.
Този свят на фалш и измама
с теб да се слеем.
Припев: О-о-о, о-о-о. О-о-о-о, о-о-о-о.
О-о-о-о, о-о-о, с мен бъди, с мен върви.
Ти си всичко, всичко си за мене
и без тебе в мен морето стене.
Аз без теб наистина не мога,
не, не, не мога.
Припев:
© Emil Angelov Всички права запазени