Когато излезеш навън
потърси ме в тълпата с очи -
аз ще бъда там,
както нощес пазих твоя сън.
Ще дойда при теб
с топлината на онези лъчи,
които сгряват сърцето.
Когато усетиш глад
протегни към мен ръка.
Ще я хвана...
ще нахраня твойта душа
и няма да усетиш хлад -
пак съм до теб...
Когато си уморен
облегни се на моята гръд.
Ще обгърна твойте рамене,
ще намеря към сърцето ти път.
Ще дойда сама…
А ти...
ти, ако си готов за тази любов -
просто с мен ела...
© Зл Павлова Всички права запазени