10.12.2009 г., 10:37 ч.

С много лица 

  Поезия » Любовна
519 0 0

С теб много превъплъщения имах -
ученичка, приятелка, жена.
С тези роли живях,
за да запазя жива любовта.

В нощите с теб бях всеотдайна жена,
а пред другите - достойна ученичка.
Опитах се да ти бъда приятелка,
но за друго копнееше моята душичка.

Поисках любов от тебе,
знаейки, че е невъзможно.
Но ти не я даде на мене,
сърцето простена недоволно.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??