29.04.2022 г., 12:42 ч.

С надежда 

  Поезия
155 0 0

плачеща върба —
сълзѝте ѝ — с надежда
за любов — творба

 

........................................

 

плачещи върби —
сълзѝте ви — с надежда
за любов — везби

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??