20.12.2008 г., 9:49 ч.

С песен ме завий 

  Поезия
661 0 2

Ако нощта е тиха, значи ли, че утре ще вали?
Очите ми сега ме питат и молят те - свири!

 

Та зората да е светла и слънце да ни озари...
Аз спокойна тука ще полегна...

 

 

а ти с песен ме завии...

 

 

И в пух от ноти в акордите познати...
нека сънищата се сливат в захарни весла.
Аз тази нощ ще чувам само песента ти,
не спирай с китара да докосваш вечността...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??