6.01.2012 г., 21:53 ч.

С теб оставам 

  Поезия » Любовна
896 0 1

На думи си далеч от мен,

а всъщност си на дъх пред мен.

 

Животът е по-хубав, като затвориш очите,

дай зелена светлина на мечтите.

 

Няма как да ме премахнеш...

няма как и усмивката да махнеш.

 

Приемам те такъв, какъвто си,

за щастие, пред мен си себе си.

 

Игнорирай чуждите намеси,

хапни си от моите любовни смеси.

 

Може да е за малко, може да е за кратко...

но до теб оставам, да ти е сладко!

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??