26.06.2024 г., 0:11 ч.  

С теб – усетих любовта 

  Поезия » Любовна
191 1 0

Беше истина – нашата ,, игра''!  

От закачка – превърна се в съдба! 

Докоснахме се и провокирахме страстта! 

Повярвах на твои слова! 

Дари ми надежда и приятелска ръка! 

С теб – усетих любовта! 

Почувствах се най-красива жена! 

Направи ме най-любима на света! 

Дарихме си и подарък 

– най-ценен в живота! Нашите деца!

 В добро, и в зло... вървяхме заедно в света! 

За доброто – ти благодаря! 

 

     06.06.2024

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??