20.09.2024 г., 17:59 ч.

С тебе 

  Поезия » Любовна
527 3 0

 

С тебе искам да се смея,
да притихвам вечер под звездите,
тебе искам да копнея
и да те гледам във очите!

 

С тебе искам, мила моя,
да преплувам над вълните,
душата ми да бъде твоя,
с теб да си споделям дните!

 

И ако може, ако си съгласна,
нека с тебе още да порасна,
да бъда по-добър човек, да бъда себе си напълно,
да крача с тебе през живота и света за теб да преобърна!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??