15.06.2007 г., 9:10 ч.

С тебе ние вървим 

  Поезия
1222 0 5
С тебе ние вървим

В заоблаченото небе
с тебе ние вървим
По млечният път
с тебе ние вървим
По пътеката с цветя
с тебе ние вървим
Късайки по пътя цветя
с тебе вървим

© Борис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??