Дали от погрешно разбрани импулси,
дали от изгубена в превода мисъл,
стомахът ми се свива във конвулсии;
или защото дишаш твърде близо?...
Или защото границата на страстта ми
размива се в някaква болна психоза
и да размътваш с отрова кръвта ми
спрях да намирам за уродно-грозно?...
И никакви думи не стигат, и сричам
това, което си искам обратно!
Така не се говори... така не се обича...
Това е Садизъм – ясно и кратко.
© Елица Всички права запазени