От Световната банка той дойде.
Конят-България, у реката уйде.
Постната пица изяде,
но пак се не наяде.
Съсипа финансите на страната,
за да угоди на брата -
Големия - Съединените щати.
И тоз се води за част от елита - егати!
© Георги Всички права запазени