Салати и мезета
На всички, пишещи в нетрезво състояние ... :)
Страшно обичам салатa
от зрели червени домати.
Стига да нямат нитрати
пустите му домати....
…………………………………………….
Шопската салата е мезенце за ракия,
ядките - за всяко друго твърдо питие.
А пък аз коняк, уиски и ракия пия
само с бабек, шунка и луканка за мезе.
© Петър Петров Всички права запазени
благодаря!
Пия прекомерно умерено и ... нередовно
Но това не ми пречи да поздравя всички, за които пиенето не е порок
Поздрави с " Наздраве" !