Събуждам се, а теб те няма,
по дяволите, къде се дяна!
Сама кафето пак си пия,
иде ми да те пребия!!!
И колата ми си взел,
накъде ли си поел...
Сама разхождам се навън,
щеше ми се да е просто сън...
Вървя по улиците прашни,
ако те срещна, ще е страшно!!!
Прощавах ти какво ли не
през последните години,
а ти, с акъла на дете,
пак просто стана и замина...
© Сюзън Ст Всички права запазени