Есенни листа ще падат
в кладенеца на душата.
В нея ще се скита вятър
в твоите очи вторачен.
Есенни листа ще падат
в празните минути денем.
В тях и аз ще се удавя
с мисли, вгледани във тебе.
Есенни листа ще падат.
Аз... и аз ще се отроня.
Аз... намърдах се във ада,
аз... сама ще се изгоня.
© Катя Всички права запазени