След дъжд
цветята са красиви
и въздухът е пълен с аромат.
След дъжд
мечтите стават смело диви
и любовта ми придобива цвят...
на млечен шоколад с бразилска самба.
След дъжд,
след много силен дъжд,
сърцето ми променя своя ритъм
и аз поглеждам косо онзи мъж
да заговори дръзнал моята чикита…
© Яни Всички права запазени