Дори да имах
десет хиляди
възможности,
пак всичко
щеше да се свежда
до това
да те познавам -
на люлките,
с черната котка,
пияни по улиците,
заспиващи кротко
един до друг...
сякаш още от деца
сме създадени
да не бъдем заедно.
© Ивона Иванова Всички права запазени