Сами в кафето
Потърсихме ний, общо взето
къде да седнем във кафето...
А разположени сега така,
хванахме се ръка в ръка!
Загледахме се във очите...
Света натирихма в горите!
И не разбрахме как така,
при нас бе само Любовта!
А погледите зависливи,
не виждахме, че гледат криво!
И така на сред кафето,
сами ний бяхме, общо взито!
И с чувствата си във сърцето,
изпълнихме с любов кафето!
13.01.2015г. София
© Христо Славов Всички права запазени