Само ако знаеше!!!
И всичко е разбъркано в главата ми -
ред няма… и чувства препускат - като птица в клетка са били -
сами, измъчени и бледи, но сега птицата във облаци лети…
По теб изтлява… няма да се приземи!!!
Лети, лети със мен във небесата,
до необятни висини лети - лети със мен, докато замръзнат ни крилата,
докато не си отида аз,
докато не си отидеш ти.
Само ако знаеш, но нямаш си идея... и боли!
Няма как да знаеш... далече съм ти аз,
защо тогава близо си ми ти?!
© Юнеско Чомски Всички права запазени