Само аз ли останах?
За мен ли не останаха мечти?
Всичко ли вече раздаде?
Аз как ще се почувствам жива?
Само за мен ли не останаха -
усмивки искрени и пожелания?
Само за мен ли влакът закъснява -
сега и винаги, когато чакам?
Явно само за мене
доста неща не са като по принцип.
Само аз сега ще се свия в студа на ръцете ти,
за да прошепна горещо"Обичам те!"
04.09.2007.г
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени