Жената си има любовник най- таен.
Удобно живее на партер.
Съпругът и той е доста потаен.
Незнайно къде е на бартер.
Любовникът много умел е, различен.
Предлага прекрасна наслада.
Той нежен е, силен и поетичен.
Доставя плътта си красива и млада.
И любят се дълго и нежно в мрака.
Прекрасно е брачното ложе.
С толкова страст- щастлив е матрака.
Попил е любов - това той го може!
Внезапно, обаче, усетила ключа
в бравата съпругата знае…
На бягство режима бързо превключва.
Балкона прескача той без да се мае.
Забързва се гол леко към парка.
Дъждът ситни най- малко учуден.
Достига младеж облечен в шарка,
отъркващ очите-дали е пробуден.
Опулил се леко младежът попита:
- Ей, пич за здраве ли бягате гол?
Внезапно сканира кондома и пита:
- С кондома ли бягате винаги гол?
Поглежда с досада тоз тиквеник тъп.
Дъждът все още тихо рами.
Отвръща му просто като на ръб:
- О, не – с кондом само когато вали!
© Люси Атанасова Всички права запазени