От живота вземах, каквото поискам:
пари-слава-разкош,
но досега не сам се замислял,
че без едно не мога.
И то е любов.
Пробвах с пари да я купя,
а също със слава-разкош,
но съм си купувал само измислена,
а не истинска - красива любов.
Но вече открих я във тебе
и разбрах нейната цена,
с пари не мога да я купя,
а само със чиста душа.
От живота всичко съм взимал:
пари-слава-разкош,
но открих вече богатството,
а то е само - Любов.
© Ganyo Ganev Всички права запазени