23.07.2009 г., 0:43 ч.

Само миг 

  Поезия
871 0 1

Аз и ти в мислите ми,

всеки миг изпълваш съзнанието ми,

какво ли правиш сега?

И ти ли си сам в нощта?

Почувствай  сърцето  мое – боли ме,

то зове те – ела и прегърни ме.

Само миг бъди до мен,

миг, в който не ще бъдеш така студен...

© Преслава Чернаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??