Само моля – усмихни се пак!
Раждам се във твоята усмивка!
И треперя в тази радост чак –
искам да целувам без почивка!
Само моля – прегърни ме ти!
Толкова жадувам да съм твоя!
Обсипи ми пътя със мечти –
и бъди ми всичко – лудостта, покоя!
Само моля – остани със мен!
Имам да ти дам вселена цяла!
Напълни със радост моя ден
и за теб ще бъда лястовица бяла…
© Яна Всички права запазени