Само смъртта е безсмъртна! -
Ангелът с черни крила.
Щом те докосне, изтръпнал
няма да бъдеш пак цял.
Само смъртта е безсмъртна! -
В този живот - суета.
Белият свят е погълнат
в миг придошъл от калта.
Само смъртта е безсмъртна! -
Но ще възкръснеш ли ти?
Вик от душата изтръгнат
в нищото нямо лети...
© Младен Мисана Всички права запазени
Сърта обезсмъртява! Поздравления!